KEPEZ Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Ünsal Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katıldı. Yüzlerce mahalle sakininin yer aldığı mitingde, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar ile Cumhur ittifakı Kepez Belediye Meclis Üyesi Adayları da hazır bulundu. Başkan Tütüncü, sahneye gelerek, kendisine sevgi gösterisinde bulunan alandaki Ünsal Mahallesi sakinlerini selamladı.

Konuşmasına, Ünsal Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri değişimi anlatarak başlayan Tütüncü, şunlar söyledi:'Göreve geldiğim 2009'da Ünsal'ın mülkiyet, imar ve temel belediyecilik hizmetleriyle ilgili önemli problemleri vardı. O yıl mahallede yaptığım toplantıda problemleri çözme sözü vermiştim. Gecekondu görünümündeki mahalleye, şehir görünümü kazandırma konusunda kararlıydık. 2009 yılının Ünsal Mahallesi'ni bir hayal edin; etrafa baktığınız zaman tamamıyla gecekondu yapılaşmasında kalan, açılacak yolları, yapılacak belediyecilik hizmetleri olan ve bu hizmetleri ihtiyaç duyan bir mahalle. Bugün geldiğimiz noktada gözlerinizi açtığınızda, etrafınıza baktığınızda imara uygun yapılmış çok katlı binalar, güzel alışveriş merkezleri, asfaltı, kaldırımı ve alt yapısı yapılmış geniş yolları olan bir Ünsal Mahallesi'ni görüyorsunuz. Göreve geldiğimizde Ünsal'ın mülkiyet sorunlarını çözdük ve hemşehrilerimize yıllardır özlemle bekledikleri tapularını verdik.'

Tütüncü, Ünsal Mahallesi'ne yeni dönemde yapacakları hizmetlerle ilgili de şunları kaydetti:'Antalya'nın modern bir mahallesine dönüşen Ünsal'ı, gelecek dönemde doğalgazla buluşturacağız. Sadece doğalgazla mı? Hayır. Fiber optik internet kabloları ile Ünsal'ı hızlı bant internet erişimine de kavuşturuyoruz. Ünsal sakinleri bizden yeni bir okul binası istiyor. Bu talebi yerine getireceğiz. Ünsal'a güzel ve nitelikli bir okul yapmak boynumuzun borcu.' (DHA)