2022- 2023 sezonu hazırlıklarına genç oyuncularla başlayan Fraport TAV Antalyaspor'da A takım oyuncuları da 4 Temmuz'da başlayacak Burdur kampı öncesi Antalya'daki çalışmalara katıldı. Kırmızı beyazlılar hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürürken sabah antrenmanına salonda başlayıp yeşil zeminde tamamamladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapılan akşam antrenmanında sahada çalıştı. Kırmızı beyazlı ekipte yapılan çalışmaya yeni transferler Soner Aydoğdu, kaleci Alperen Uysal ve Werder Bremen'den kadroya dahil edilen defans oyuncusu Ömer Toprak da katıldı. Akdeniz temsilcisinin akşam antrenmanını kulüp başkanı Aziz Çetin de takip etti. Çetin, oyuncularla bir süre sohbet etti.
BURDUR'DA 3 HAZIRLIK MAÇI
Kırmızı beyazlılar 4 Temmuz'da Burdur'da yapacakları sezon öncesi kampında 3 hazırlık maçı yapacak. Fraport TAV Antalyaspor, 7 Temmuz'da Ukrayna Ligi takımlarından Metalist Kharkiv, 10 Temmuz'da Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir ve 14 Temmuz'da ise Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Bodrumspor ile hazırlık maçlarında karşılaşacak. Mücadelenin saatleri ilerleyen günlerde açıklanacak.
Antalyaspor'un Burdur kampı 4- 14 Temmuz'da. 18- 30 Temmuz'da ise Almanya Hannover ve Bielefeld kentlerinde sezonun ikinci kampını gerçekleştirecek. (DHA)