SÜPER Lig'de son düzlüğe girilirken heyecan, milli aranın ardından devam ediyor. Kasımpaşa'yı deplasmanda yenerek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini alan Antalyaspor, yarın sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarını bugün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan kırmızı beyazlılarda tek hedef rakibini yenerek çıkışını sürdürmek ve düşme hattından uzaklaşmak. Antalyaspor'da sakatlığı devam eden Salih, Zeki, Danilo ve cezalı olan Yekta ile Celustka bu maçta forma giyemeyecek.

MELER YÖNETECEK

Yarın saat 16.00'da başlayacak ve Antalya Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu.

44'ÜNCÜ RANDEVU

Antalyaspor ve Bursaspor, yarınki maçla Süper Lig'de 44'üncü defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan karşılaşmalarda kırmızı beyazlılar, 12 galibiyet alırken 11 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 20 karşılaşmada ise Bursaspor, sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu. İki takım arasında Antalya'da oynanan son 2 karşılaşmayı da kırmızı beyazlılar kazandı. Lig'in ilk yarısında Bursa'da oynanan maçı ise yeşil beyazlılar 4-0 kazandı.

EVİNDE KRAL

Bu sezon 7 kez sahadan 3 puanla ayrılmayı başaran Antalyaspor, bu galibiyetlerin 6'sını kendi seyircisi önünde aldı. Bursaspor ise deplasmanda oynadığı son 5 maçta galibiyet alamadı. 33 puanla 11'inci sırada yer alan Bursaspor ile 28 puanla 14'üncü sırada bulunan Antalyaspor'un karşılaşacağı maç öncesinde kırmızı beyazlılarda Deniz Kadah attığı 7 golle takımının en golcü oyuncusu durumunda. Kadah'ı 4 golle Maicon ve 3 golle Doukara takip ediyor. Konuk Bursaspor'da ise en golcü oyuncu 7 golle Bogdan Stancu. Romen yıldızı, 5 golle Aziz Behich ve yine 5 golle Delarge takip ediyor. (Osman ÖZTOKMAK)