Antalyalı sporseverler, yarın Antalya'da oynanacak 4 farklı müsabakayla spora doyacak. Günün ilk maçında Antalyaspor U21, Göztepe U21'i ağırlarken, saat 14'te başlayacak mücadelede Antalyaspor Hentbol Takımı, Antalya Spor Salonu'nda Adıyaman Belediyesi'ni konuk edecek. 16.30'da başlayacak mücadelede Antalyaspor kendi sahasında Göztepe ile karşılaşacak. Ve program basketbol ile sona erecek. Saat 17.00'de başlayacak mücadelede Potanın Akrepleri sahasında Bakırköy Basket'i ağırlayacak.

İLK MAÇ U21'İN

Günün ilk maçında sahneye Antalyaspor U21 takımı çıkacak. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Göztepe U21 ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, rakibini yenerek evine eli boş göndermek istiyor. Saat 12.30'da başlayacak mücadele öncesi kırmızı beyazlılar 7 maçta topladığı 7 puan ile 15'inci sırada yer alırken, Göztepe U21 8 puanla 13'üncü sırada yer alıyor.

HEDEF SERİYİ DEVAM ETTİRMEK

Günün ikinci maçında Antalyaspor Hentbol Takımı, Antalya Spor Salonu'nda Adıyaman Belediyesi'ni ağırlayacak. Lige iyi bir başlangıç yapan ve 4 maç sonunda 3 galibiyet alarak averajla ligde 4'üncü sırada yer alan kırmızı beyazlılar, rakibini yenerek galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Saat 14.00'de başlayacak mücadele öncesinde rakip Adıyaman Belediyesi ise 3 maç sonunda topladığı 4 puan ile ligde 7'nci sırada yer alıyor.

TEK HEDEF GALİBİYET

Avrupa parolasıyla başladığı lige kötü bir başlangıç yapan Antalyaspor, sahasında ligin flaş ekibi Göztepe'yi konuk edecek. Rıza Çalımbay'ın ardından göreve başlayan Leonardo'nun kendi sahasında ilk kez taraftarıyla buluşacağı mücadelede kırmızı beyazlılar sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Antalya Opet Stadyumu'nda oynanacak ve 16.30'da başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.

SON MAÇ POTADA

Bu yıl Basketbol 1'inci Ligi'nde Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Antalyaspor Basketbol Takımı, ligin 3'üncü haftasında sahasında Bakırköy Basketbol ile karşılaşacak. İlk 2 haftayı yenilgisiz kapatan ve topladığı 4 puanla averajla 6'ıncı sırada yer alan kırmızı beyazlılarda tek hedef galibiyet. Karşılaşma Antalya Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak.(Abdullah ÖZKAN)