Süper Lig'de Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından altyapı direktörü David Badia yönetiminde Osmanlıspor ile karşılaşan Antalyaspor, sahasında oynadığı maçta 3 puan kazandı. Rakibine attığı 3 golle bu sezon ilk galibiyetini kazanan Antalyaspor'da, dünya yıldızı Eto'o ile Nasri performansıyla göz doldurdu. Antalyaspor'un anlaştığı Brezilyalı teknik direktör Leonardo Araujo'nın başkan Ali Şafak Öztürk ile tribünden izlediği maçta futbolcular kazanılan 3 puan sonrası büyük sevinç yaşadı. Maçta Menez ilk defa kırmızı beyazlı formayı giydi.
Antalyaspor'un U21 futbol takımı da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki Suphi Türel Stadyumu'nda karşılaştığı Osmanlıspor U21 takımını 4-3 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini 17. dakikada Mustafa İnan, 52. dakikada VirgilePinson ve uzatmalarda Cenk Şen ile Emrah İnal kaydetti.
Antalyaspor bu hafta futboldaki galibiyetinin yanı sıra diğer branşlardaki başarısıyla taraftarını sevindirdi. Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Maliye Milli Piyango'yu 26-25 yendi.
Türkiye Basketbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu Erkekler Basketbol Ligi Federasyon Kupası müsabakalarında da Antalyaspor son maçında Yalova Grup'u 89- 78 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar kupada grubunu lider tamamlayarak 8'li finallerde mücadele hakkı kazandı.(DHA)