Çarşamba günü gerçekleştirdiği basın toplantısında Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan hafriyat kararını sert bir dille eleştirerek seçim gündemli genel kurul kararı aldıklarını açıklayan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Öztürk'ün, Fenerbahçe'de, Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul'da başkan adayı olacağını açıklayan Ali Koç'un yönetimine gireceği ifade edildi.

FENERBAHÇE SEVGİSİ BİLİNİYOR

Düzenlediği basın toplantısında siyasilerden gerekli desteği alamadığı ve yönetim kurulu olarak çok yoruldukları belirterek seçim kararı aldıklarını açıklayan Öztürk'ün, Fenerbahçe'ye üye olduğu spor kamuoyunda bilinen bir gerçek. Fenerbahçe taraftarı olduğunu gizlemeyen Öztürk'ün, Ali Koç'tan aldığı 'Yönetimime gir' teklifine sıcak baktığı ve bu yüzden Antalyaspor'daki görevinden ayrılmak istediği bildirildi.

TARAFTAR TEPKİLİ

Başkan Öztürk'ün Fenerbahçe için görevinden ayrıldığı iddialarına Antalyaspor taraftarı da tepki gösterdi. Sosyal medyada konuyla alakalı düşüncelerini paylaşan taraftar, Öztürk'ün böyle bir adım attığı takdirde Antalyaspor'a ihanet edeceğini düşündüklerini söyledi. Öztürk'ü, kırmızı beyazlı ekibi Fenerbahçe'nin arka mahallesi yapmakla suçlayan taraftar, konuyla ilgili bir açıklama beklediklerini belirtti. Ancak Başkan Öztürk, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.(Abdullah ÖZKAN)