SİVASSPOR ve Göztepe mağlubiyetleri sonrası 16'ncı sıradaki Osmanlıspor ile arasındaki puan fark bire düşen Antalyaspor, bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak dün İstanbul'a hareket eden ve maç saatini beklemeye başlayan kırmızı beyazlılar, maçta 3 puanla ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak ve taraftarını sevindirmek istiyor. Antalyaspor'da sakatlıkları devam eden Zeki ve Salih ile cezalı Ondrej Celustka, Emre Güral, Hakan Özmert ile William Vainqueur bu maçta forma giyemeyecek. Bugün saat 20.00'de başlayacak karşılaşma, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak.

EZİCİ ÜSTÜNLÜK

Süper Lig'de iki takım bugün 14'üncü kez karşı karşıya gelecek. Şimdiye kadar oynanan 13 karşılaşmada Antalyaspor, 7 defa sahadan galibiyetle ayrılırken 4 maçta rakipler birbirine üstünlük sağlayamadı. Kasımpaşa ise 2 kez 3 puan sevinci yaşadı. Antalyaspor, rakibiyle oynadığı son 3 maçı da kazanmayı başardı. Ligin ilk yarısında Antalya'da oynanan maçı Eto'o ve Deniz Kadah'ın golleriyle kırmızı beyazlılar 2-1 kazanmayı başarmıştı.

DEPLASMAN FOBİSİ

Antalyaspor, bu sezon henüz deplasmanda galip gelemedi. Rakip sahalarda oynadığı 12 karşılaşmada 8 mağlubiyet alan ve rakipleriyle 4 kez de berabere kalan kırmızı beyazlılar, bu maçlarda attığı 6 golle bu kategoride ligin en kötü takımı durumunda. Kırmızı beyazlılarda en golcü oyuncu 6 golle Deniz Kadah. Ev sahibi Kasımpaşa'da ise attığı 8 golle Trezeguet, bu alanda takımının lideri. ( Nuray ÇAKAR )