GENÇ yeteneklere spor yapmalarının önünü açan Kepez Belediyesi, 420 genç yetenek için Eşofman Dağıtım Töreni düzenledi. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, genç yetenekler ve aileleri katıldı. Futbol Yetenek Taraması Eşofman Dağıtım Töreni'nin açılış konuşmasını yapan TFF Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Köksalan, başarıyla sürdürülen Türk futbolu altyapısına sporcu kazandırma projesinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

'GELECEĞİ DÜŞÜNÜYORUZ'

Etkinlikte konuşan Başkan Tütüncü, sadece futbolda değil, basketbol ve voleybolda da her yıl 10 binlerce çocuk arasından yetenek taraması yaparak sporcu yetiştirdiklerinin altını çizdi. Seçilen çocuklara spor eğitimi ile birlikte şehir gezileri gibi sosyal aktiviteler ile belediyenin etüt merkezlerinde akademik eğitimler de sunduklarını belirten Tütüncü, öğrencilerin güzel bir ailenin parçası olmasını hedeflediklerini söyledi. Başkan Tütüncü, geleceği düşündükleri için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Profesyonel liglerde oynayabilecek yeteneklerin var olduğunu belirten Tütüncü, yapılması gerekenin onları fark edip ufuk vermek olduğunu belirtti.

'GÖNÜLLERİNİ DOYURMALIYIZ'

Çocuklara ne kadar kıymet verilirse o kadar iyi gelecek sağlanabileceğini belirten Tütüncü, 'Gelecekte siz evlatlarınızla gurur duyun, onlar da geriye dönüp baktıklarında sizlerle gurur duysunlar. Bir çocuğun karnını doyurmak, üstünü giydirmek, cebine para koymak yeterli değil. Çocukların gönüllerini doyuramazsak, neticeye varamayız. Gönüllerini buralarda doyuruyoruz. Kepez Belediyesi'nde 190'dan fazla öğretmen çalışıyor. Bu kadar öğretmenin çalıştığı bir başka eğitim kurumu yok' ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)