YENİ sezonun başlamasına üç gün kala eski Başkan Gültekin Gencer'in yeni yönetime ve Büyükşehir eski Başkanı Menderes Türel'e yönelik eleştirileri Antalyaspor gündemine damga vurdu. Yaptığı açıklamada kendi döneminin transferlerini ve küskün taraftarın tribünlere dönmesini hatırlatan Gencer'in sonraki dönemlerde yapılan transferlerin kulübü batağa götürdüğünü iddia eden Gültekin Gencer'e ağır dille suçladığı baba-oğul Öztürk'lerden yanıt gelmedi.

YANLIŞ TRANSFERLER

Sezonun ilk maçının heyecanını yaşayan kırmızı beyazlı camia eski başkanın kalem kalem açıkladığı yanlış transferler ve spora siyaset karıştırılması nedeniyle kulübün batık olduğu yönündeki açıklamaları taraftarı da bu tartışmaya kilitledi.

Gencer, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk'e 'çocuk' diyerek yaptığı açıklamada, Vakıf ve Derneğin Başkanı olan Fikret Öztürk'ü de eleştirmiş, kendisinin kulüpten siyesi ayak oyunlarıyla gönderildiğini, arkasından gelen yönetimlerin Antalyaspor tarihinde yapısına ve politikasına uygun olmayan transferler yapılarak kulübün batağa sürüklendiğini iddia etmişti.

Kulübün, Vakfın, Derneğin ve Sportif AŞ'nin başkanlığını yürüten baba-oğul Öztürk'ler sessizliğini korurken, Gencer'e yönelik cevap ya da açıklama gelmemesi taraftarın aklında soru işaretleri yarattı. Yanlış transferleri tek tek ve rakamlarıyla açıklayan Gencer'in 31 milyon Euro'ya mal olduğunu açıkladığı yanlış transferler ve kulübün bugünkü borcu ile ilgili soruları yanıtsız kaldı. (HABER MERKEZİ)