SEZONA Rıza Çalımbay ile başlayan, alınan kötü sonuçların ardından Leonardo ile devam eden Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktörün istifasının ardından devre arasında takımı devralan Hamza Hamzaoğlu ile bambaşka bir kimliğe büründü. Spor kamuoyunda düşme adayları arasında adı sıkça dile getirilen ve devre arasında yıldız isimlerle yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Antalyaspor'da son haftalarda oynadığı futbol ile büyük beğeni topluyor.

PERFORMANSLAR ARTTI

Eto'o, Nasri, Menez gibi dünyaca ünlü isimlerle devre arasında yollarını ayıran Antalyaspor'da ilk yarıda oynanan çoğu karşılaşmada maç kadrosuna dahi giremeyen isimler, Hamzaoğlu'nun gelişi ise yeniden doğdu. İlk yarıda sadece 3 karşılaşmada toplam 168 dakika forma giyme şansı bulabilen Nazım Sangare, Hamzaoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından tüm karşılaşmalarda 90 dakika forma giydi. Yine Deniz Kadah ve Emre Güral da ilk 11'in değişilmez isimleri oldular ve gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çektiler.

10 MAÇ 14 PUAN

İlk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada sadece 17 puan toplayabilen ve düşme hattının hemen üzerinde yer alan Antalyaspor, Hamzaoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından 10 maçta 14 puan topladı. Bu periyotta Yeni Malatya, Kayseri, Kasımpaşa ve Bursaspor'u yenen kırmızı beyazlılar deplasmanda Akhisar Belediye ve Osmanlıspor ile berabere kaldı. Antalyaspor, Hamzaoğlu yönetiminde 5 mağlubiyet aldı.

ABDULLAH ÖZKAN