Avrupa hedefiyle başladığı 2017-2018 sezonunun ilk yarısında istediği sonuçları alamayan Antalyaspor, 2'nci yarının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile başlıyor. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan antrenmana futbolcuların tamamının katılması bekleniyor. 17 karşılaşmada 17 puan toplayan ve ilk devreyi 15'nci sırada tamamlayan kırmızı beyazlılar, devre arasını iyi değerlendirerek ligin 2'nci yarısında düşme hattından uzaklaşmak ve taraftarıyla barışmak istiyor.

HAMZAOĞLU İMZALAYABİLİR

Teknik direktör Leonardo'nun Başkan Ali Şafak Öztürk'ün istifasını bahane ederek takımdan ayrılmasının ardından son 3 karşılaşmaya Altyapı Antrenörü David Badia yönetiminde çıkan Antalyaspor, yeni teknik direktörüne kavuşuyor. Geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşılan ve sözleşme detaylarını görüşmek üzere Pazartesi akşamı Antalya'ya gelen Hamza Hamzaoğlu ile yarın resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor. Hamzaoğlu'nun imza töreninin ardından akşam saatlerinde takımla birlikte ilk antrenmanına çıkacağı öğrenildi.

TEKLİF YAĞIYOR

Öte yandan transfer döneminin resmi olarak başlamasıyla birlikte Antalyaspor'da hareketli dakikalar yaşanıyor. Daha önce Menez ve Nasri'ye Avrupa ve Güney Amerika'dan teklif gelmişti. Bu isimlere ek olarak şu an Trabzonspor'da görev yapan kırmızı beyazlıların eski çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın Sakıp Aytaç, Diego ve Maicon'a talip olduğu ancak yöneticilerin bu futbolcuları satmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.