TÜRKİYE HentbolErkekler Süper Ligi'nde4 galibiyet 2 mağlubiyetle yoluna devam eden Antalyaspor Hentbol Takımı, bugün 15.00'te Süleyman EvcilmenSpor Salonu'ndaMaliye Milli Piyango'yu ağırlayacak.

Geçen hafta deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 28-22 yendiklerini ve önemli bir galibiyete imza attıklarını söyleyen Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, 'Zorlu İzmir deplasmanında, iyi bir oyun oynayarak önemli bir galibiyete imza attık. Bu galibiyette tüm oyuncularımı iyi oyundan dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte alınan galibiyeti Antalyasporumuza armağan ediyoruz' dedi.

SALONA DAVET

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 7. hafta karşılaşmasını taraftarları önünde oynayacaklarını belirten Antrenör Fatih Işık, sözlerine şöyle devam etti: 'Kendi sahamızda oynayacağımız zorlu Maliye Milli Piyango karşılaşmasında iyi bir oyunla galip gelmek ve galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Cezalı ya da sakatlığı olan oyuncumuz yok. Maça tam kadro olarak hazırız. Bu önemli ve zorlu maçta, taraftarlarımızıda bizlerle beraber olmaya davet ediyoruz.' (HABER MERKEZİ)