2012-2013 sezonunda Akdeniz Üniversitesi çatısı altında ligde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı, Üniversite'nin bu branşı kapatmaya karar vermesinin ardından Antalyaspor Kulübü Derneği himayesinde ligde mücadele etmeye başladı. Takım, bu yılın başında Antalyaspor A.Ş.'ye katıldı. Süper Lig Erkekler Hentbol Ligi'nde 4'üncü sezonunu geçiren ve lige Avrupa parolasıyla başlayan kırmızı beyazlılar, ligin ilk 4 haftasında gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topluyor. Akrepler, ligin sonunda ilk 4 içerisinde yer alarak Avrupa hayalini gerçekleştirmek istiyor.

İlk 4 haftayı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle kapatan kırmızı beyazlılar, Göztepe ve SelkaEskişehir'in ardından ligde üçüncü sırada yer alıyor. Antalyaspor'da BaşantrenörStevoNikoçeviç'inyardımcılıklarını Mustafa Babacan, Mustafa Uyar ve Hakan Gündüz yapıyor. Kırmızı beyazlılar transfer döneminde AleksandarStajnoviç, Tarık Vranac, Daniel Vukceviç ve Milan Rasiçgibi önemli isimleri kadrosuna dahil etti.

'HEDEFİMİZ BİR TAKIM OLMAK'

Hedeflerinin ligi en iyi noktada bitirmek olduğunu söyleyen BaşantrenörStevoNikoçeviç, 'Kadromuzda genç oyuncularımız da var tecrübeli isimler de. Takım olarak çok çalışıyoruz. Ligde Göztepe, Beşiktaş gibi güçlü takımlar var. Ancak bizde en az onlar kadar iyiyiz. Onlardan bir farkımız yok. Öncelikli hedefimiz bir takım olmak. Sonrasında da olabildiğince çok maç kazanıp Türkiye'yi ve şehrimizi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz' dedi.

'LİGE İYİ BAŞLADIK'

Bu yıl Antalyaspor'a transfer olan Salih Uludağ da hedeflerinin Avrupa'ya gitmek olduğunu söyledi. Bu hedef için çok çalıştıklarını anlatan Uludağ, sözlerine şöyle devam etti: 'Yeni bir takımız ve henüz birbirimize alışma sürecindeyiz. Lige iyi bir başlangıç yaptık ama önemli olan bunu devam ettirebilmek. Geçtiğimiz haftalarda benim golüm sonrası bir maçı kazandık. Bu beni çok mutlu etti. Takımdaki ağabeylerimizden de çok destek görüyoruz. Şimdilik her şey yolunda. Umarım her şey böyle güzel devam eder ve ligin sonunda ilk 4 içerisinde yer alıp Avrupa'da mücadele etmek hakkı kazanırız.'(ABDULLAH ÖZKAN)