RAKİPLERİNİN puan kaybettiği haftada mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Sivasspor maçını 4-1 kaybeden Antalyaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Takımdaki kazanma arzusu nedeniyle defansta büyük açıklar verdiklerini anlatan Hamzaoğlu, bulduğu pozisyonları değerlendirememeleri nedeniyle ağır bir darbe aldıklarını söyledi.

'DERSLER ÇIKARTTIK'

Kendi taraftarları önünde galip gelmek istediklerini ancak başaramadıklarını dile getiren Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 'Kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyorduk ama olmadı, başaramadık. Maça iyi başladık, ilk yarıda çok iyi şeyler yaptığımızı da düşünüyorum. Pozisyonlar yakaladık sadece bunları atmakta sıkıntı yaşadık. İçeriye 1-0 geride girmemize rağmen, ikinci yarıda yine toparlanarak 1-1'i yakaladık. Kazanma arzumuz, kazanma isteğimiz açıklar vermemize neden oldu. Ondan sonra da böyle bir skor çıktı ortaya. Artık bu maçı bir kenara koyup, bundan alınması gereken dersleri alacağız' dedi.

'İYİ BİR TAKIMIZ'

Asla morallerini bozmayacaklarını dile getiren Hamzaoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: 'Şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız Göztepe maçına hazırlanacağız. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bugün skorları bulamadık, golleri bulamadık. İnşallah bundan sonraki haftalarda girdiğimiz pozisyonları değerlendirip istediğimiz sonuçları elde ederiz. Moral bozmadan hatalarımızı eksiklerimiz görüp yolumuza devam edeceğiz.' (İHA)