3-11 Temmuz tarihlerinde Elazığ'da büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde düzenlenecek Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na katılacakikizler Başkan Uysal'la bir araya geldi.

Mehmet Dökme, Mayıs ayında Antalya'da yapılan il seçmelerinde 57 kiloda, Muzaffer Dökme ise 63 kiloda birinci olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandıklarını söyledi. Amaçlarının Antalya'yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten ikizler, Başkan Uysal'a Türk Bayrağı hediye etti.

Genç sporcuları başarıları dolayısıyla kutlayan Başkan Uysal, şampiyonada başarı dileklerini iletti. İkizlerle birlikte Liselerarası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olan Ömer Yıldırım da yer aldığı ziyarette Başkan Uysal, gençlere sporu bir kültür olarak değerlendirmeleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.

ANTALYASPOR YÜZME TAKIMI

Başkan Uysal'ın bu haftaki misafirleri arasında Antalyaspor yüzme takımı vardı. Takımın altyapısını oluşturan küçük yaş gruplarının yer aldığı ziyarette Başkan Uysal, Antalyaspor'la önemli işbirliklerini hayata geçirdiklerini belirterek, 'Bu işbirliğinin sonucu olarak Spor Toto Gelişim Elit U16 Türkiye Şampiyonası'nda Antalyaspor'umuz 2'nci oldu. Farklı branşlardada benzer başarıların geleceğine eminim' dedi. (HABER MERKEZİ)