GEÇEN hafta Bursaspor'a deplasmanda 4-0 yenilen ve taraftarını hayal kırıklığına uğratan Antalyaspor, yarın sahasında ağırlayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kırmızı beyazlılarda sakatlıkları devam eden Salih antrenmana katılmadı. Kırmızı kart cezalısı Sandro'nun forma giyemeyeceği mücadelede Antalyaspor rakibini yenerek hem moral kazanmak hem de puan tablosunda üst sıralara tırmanmak istiyor. Antalya Stadı'ndaki maç 16.30'da başlayacak.

15'İNCİ RANDEVU

Süper Lig tarihinde iki ekip 15'inci kez karı karşıya gelecek. Bu karşılaşmaların 4'ünde Antalyaspor sahadan galip ayrılırken 3 kez de mağlup oldu. İki takım 7 kez birbirlerini yenmeyi başaramadı. Kırmızı beyazlılar, lig tarihinde rakibini konuk ettiği 7 maçta sadece 1 kez yenilirken, bu mücadelelerde 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

BİLET FİYATLARI

Öte yandan Antalyaspor'un sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacağı maçın hakemi de açıklandı. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Tugay Kaan Numaoğlu üstlenecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları da belli oldu. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre; VIP Tribünü: 100 TL, Batı Tribünü: 40 TL, Doğu Tribünü: 20 TL, Güney Kale Arkası: 10 TL, Kuzey Kale Arkası: 10 TL, Misafir Tribünü: 13 TL şeklinde belirlendi.(Osman ÖZTOKMAK)