SON 2 haftada topladığı 6 puanla 13'üncü sıraya kadar yükselen ve önemli bir avantajı eline geçiren Antalyaspor, bugün deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de zor günler geçiren ve düşmesine kesin gözüyle bakılan rakibini yenerek çıkışını sürdürmek isteyen kırmızı beyazlılarda sakatlığı devam eden Danilo, Salih ve Zeki bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bugün saat 13.30'da başlayacak mücadele Dr.Necmettin ŞeyhoğluStadyumu'nda oynanacak.

GENÇERLER YÖNETECEK

Antalyaspor ile Karabükspor arasında oynanacak karşılaşmayı Koray Gençerler yönetecek. Bu maçta Gençerler'in yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu.

35'İNCİ RANDEVU

İki takım bugüne kadar 34 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Antalyaspor 9, Karabükspor ise 14 defa sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım 11 karşılaşmada eşitliği bozamadı ve puanları paylaştı. Karabük'te oynanan 16 karşılaşmada ise Antalyaspor henüz galibiyet alamadı. Bu maçlarda 12 kez ev sahibi takım 3 puanı kazanan taraf olurken 4 maç beraberlikle sonuçlandı. Bu sezon Antalya'da oynanan ilk karşılaşmayı Antalyaspor, Eto'o'nun golleriyle 2-1 kazanmıştı.

KİLİT İSİM DENİZ KADAH

Devre arasında önemli futbolcularıyla yollarını ayıran ve yeni bir yapılanma içerisine giren Karabükspor'da Leandrinho, attığı 2 golle takımın en golcü futbolcusu konumunda. 2018 yılı içerisinde sadece 4 gol atmayı başarabilen Karabükspor'da Leandrinho, 2 golün yanı sıra 1 de asist yaptı. Antalyaspor'da ise en golcü oyuncu Deniz Kadah. Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından performansında gözle görülür bir artış olan Kadah, bu sezon Süper Lig'de 8 kez gol sevinci yaşadı. Ayrıca Kadah, 3 golün de hazırlayıcısı oldu. Osmanlıspor'dan transfer edilen Doukara ise Antalyaspor'un attığı son 8 golün 5'ine direkt katkı verdi. Bu periyotta Doukara, 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. (Abdullah ÖZKAN)