KEPEZ Belediyesi'nin hizmete açtığı Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda geleceğin yüzücüleri ve sutopu takım oyuncuları yetişiyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün alt yapısına alarak, eğitim programlarına dahil ettiği genç yetenekler, başarı kapılarını aralamaya başladı. Kısa sürede köklü rakipleri ile mücadele edebilecek konuma gelen Kepez'in yunusları, haftasonu Antalya'da gerçekleşen U17 Bayanlar Bölgesel Lig Müsabakaları'nda üçüncü oldu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, haftasonu gerçekleşen müsabakalarda kulübünün genç yeteneklerini yalnız bırakmadı. Sutopu takımının karşılaşmasını izleyen Kulüp Başkanı Ünlüoğlu, 'Antalya'da bir ilk yaşanıyor, denize kıyısı olmayan ilçemizde yetişen gençler, çıktıkları maçları kazanarak tarih yazıyor. Başarılarından dolayı onları tebrik ediyorum' dedi.

Başarıyı her zaman destekleyen bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirten Ünlüoğlu, şunları söyledi: 'Yetiştirdiğimiz çocuklarımızın müsabakalarda şehrimizi temsil ediyor olmaları, bizlere ayrıca gurur veriyor. Her platformda büyük bir aile olduğumuzu söylüyorum. Bir veli nasıl ki çocuğunun başarısını görmek için sabırsızlanıyorsa, aynı duyguları bizde hissediyoruz.' (DHA)