TEKNİK direktör sorununu Bülent Korkmaz ile çözen Antalyaspor'da sıra geldi takıma yapılacak takviyelere. Gidecek ve kalacak oyunculara Korkmaz'ın raporu doğrultusunda karar verecek olan yönetim, bir yandan da takıma yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon yaşanan sıkıntıların yeniden yaşanmaması için ince eleyip sık dokuyan yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldi. Yöneticiler, Lamine Diarra'ya transfer teklifinde bulunurken Senegalli yıldız da transfere sıcak bakıyor. Senegalli futbolcunun kişisel sosyal medya hesabından 'loading' (yükleniyor) mesajıyla Fenerbahçe'ye attığı golü yayınlaması da transfer olasılığını güçlendirdi.

MALİYETİ DÜŞÜK

Mali açıdan zor günler geçiren ve bu sezon küçülmeyi gitmeyi planlayan Antalyaspor'un transferdeki önceliği bonservisi elinde olan futbolcular. Transferleri en düşük maliyetle tamamlamak isteyen yönetim, Diarra'ya yeniden kırmızı beyazlı formayı giydirmek için çalışmalarına başladı. Son olarak Elazığspor forması giyen ve 11 Mayıs'ta sözleşmesi sona erdikten sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Senegalli futbolcu için kulübün kasasından ekstra bir para çıkmayacak.

SICAK BAKIYOR

Senegalli futbolcu da yeniden Antalyaspor'da oynamaya sıcak bakıyor. Daha önce 2012-2013, 2013-2014 ve 2015-2016 sezonlarında kırmızı beyazlı formayı giyen 34 yaşındaki Diarra, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Antalyaspor formasıyla 75 maça Diarra, bu maçlarda 23 gol atıp 12 de asist yaparak 35 gole direkt katkı yaptı.

TRAFTAR İSTİYOR

Lamine Diarra'nın 'loading' (yükleniyor) mesajıyla Fenerbahçe'ye attığı golü paylaşması taraftarı da heyecanlandırdı. Senegalli yıldızın iletisi yorum yağmuruna tutulurken taraftar, Diarra'ya 'geri dön' çağrısı yaptı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Diarra'nın yeniden Antalyaspor'a transfer olup olmayacağı merakla bekleniyor. Transferin birkaç içerisinde netleşmesi bekleniyor. (Abdullah ÖZKAN)