TÜRKİYE Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin 2017-2018 sezonu şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, yeni sezona güç depolayarak hazırlanıyor. Antalya'da günde çift antrenman yapan Paşa'nın melekleri, yeni sezona süper kupa ile başlamak istiyor. Süper Kupa'yı 3'üncü kez Antalya'ya kazandırmak istediklerini belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, 'Süper Kupa'yı daha önce iki kez kazandık, üçüncü kez Antalya'ya getirmek istiyoruz. Daha sonra ise zorlu bir periyotta Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız' dedi

Muratpaşa Belediyespor'un, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın koyduğu kurallarla yoluna devam ettiğini söyleyen Antrenör Birol Ünsal, 'Yabancı oyuncu sayımız geçen sezon üçtü, bu sezon bire düşürdük. Kendi altyapımıza ve Türk sporcularımıza daha çok önem vereceğiz. Biz kendi oyuncularımıza ve Türk hentbolcülere yatırım yapıp, geleceğin takımını yaratmak istiyoruz. Uzun vadeli planlama içerisindeyiz. Kendi altyapımız zaten Türkiye'nin en iyi alt yapısı. Bu altyapıyı Eskişehir'den 4 Milli genç sporcuyu transfer ederek güçlendirdik' diye konuştu.

Muratpaşa Belediyespor'un hedeflerinin hiçbir zaman bitmeyeceğini ifade eden Kaptan Yeliz Özel ise şunları söyledi: 'Geçen sezon nasıl Türkiye şampiyonu olduysak bu sezon da şampiyonlukta iddialıyız ve ona göre çalışıyoruz. Geçen sezona nispeten daha genç ve dinamik bir takımız. Eylül ayında oynayacağımız Süper Kupa maçını kazanarak ligi nasıl kupayla kapattıysak, yine lige kupayla başlamak istiyoruz.' (DHA)