GEÇEN hafta deplasmanda Karasispor yenerek Süper Lig'e yükselme noktasında önemli bir adım atan Antalyaspor Basketbol Takımı, bugün sahasında Petkimspor'u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan kırmızı beyazlılarda tek hedef galibiyet. 22 maç sonunda topladığı 38 puanla ligde 4'üncü sırada yer alan Potanın Akrepleri'nin Petkimspor ile karşılaşacağı mücadele saat 17.00'de başlayacak ve Antalya Spor Salonu'nda oynanacak. Baş Antrenör Arda Vekiloğlu, mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandıkları maçta taraftardan destek beklediklerini söyledi.

TEHLİKELİ RAKİP

Bu hafta evlerinde ağırlayacakları Petkimspor hakkında konuşan Başantrenör Vekiloğlu, 'Petkimspor, çok da istediği gibi bir sezon geçirmiyor. Her türlü hamleyi yaptılar. İki defa antrenör ve yabancı oyuncu değişikliği yaptıktan sonra artık oyuncu bazında hamle şansı kalmadı. Şiddetle maç kazanmaya ihtiyacı olan bir takım. Bundan sonraki maçların hepsinde büyük bir motivasyon ve can havliyle maç kazanmak için saldırır pozisyonda olacaklardır. Bu bakımdan çok ciddiye alınması gereken bir maç. Ligin ilk yarısında karşılaştığımız takıma göre değişiklikler oldu. Son maçlarda daha tehlikeli bir görüntü veriyor rakibimiz' dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

Petkimspor maçında evlerinde oynamanın avantajını kullanacaklarını söyleyen Başantrenör Vekiloğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Evimizde oynuyor olmanın bir avantajı mutlaka olacaktır. Ne kadar fazla seyirci desteği olursa daha fazla olacak bu avantaj. Her zamanki seyirci desteğimizi arkamızda hissetmek istiyoruz. Bu maçı da galibiyetle geçip, hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Akhisar Belediyesi maçına adapte olmak istiyoruz. Hızlandırılmış haftaların sonunda en fazla galibiyet alan takımlar, buradan en avantajla ayrılan takımlar olacaktır.' HABER MERKEZİ