ANTALYASPOR basketbol takımı, yarındeplasmanda oynayacağı Selçuklu Belediyesi maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Başantrenör Arda Vekiloğlu, mutlak galibiyet hedeflediklerini söyledi. Geçen çarşamba günü oynadıkları Düzce Belediyesi maçını telafi etmek istediklerini belirten Vekiloğlu, ligin ilk yarısında da Düzce Belediyesi'yle oynadıkları maçı kaybettiklerini söyledi.

Vekiloğlu, 'Maçın bitimine 2 dakika kala, 6 sayı öndeydik. Düzce Belediyesi geride olmanın verdiği psikolojiyle, çok zorlama atışları kolay bir şekilde sayıya çevirdi. Son şutu soksaydık kazanırdık. Kazanmak üzere olduğumuz maçı kaybettik. Böyle maçları kaybetmek, tabii ki hoş değil. Ama son saniyede kazandığımız bir sürü maç var. Bu, ligin ve sporun doğasında var' dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'ni ilk 4 içerisinde bitirmekle ilgili önemli bir avantajı kaybettiklerini söyleyen Vekiloğlu, 'Türkiye Basketbol Ligi'nde, oynayacağımız daha çok maç var. Aslında bu durum arka arkaya kazanacağımız 2-3 maçla değişebilir. O yüzden biz takım olarak hiçbir zaman bırakmayı düşünmüyoruz. Sonuna kadar mücadele edeceğiz' dedi. (DHA)