LİGİN 2'nci yarısına iyi bir başlangıç yapan ancak geçtiğimiz hafta Galatasaray'a yenilerek ağır bir darbe alan Antalyaspor, bugün sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Maçın hazırlıklarını dün Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeyaptığı antrenmanla tamamlayan kırmızı beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı. Antalyaspor'da kritik mücadele öncesinde sakatlıkları devam eden Salih, Zeki Yıldırım ve Vainqueur ile Galatasaray maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Maicon dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

KALKAVAN YÖNETECEK

Bugün saat 13.30'da başlayacak karşılaşma Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Bu maçta Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat.

20'NCİ RANDEVU

İki takım, Süper Lig'de bugüne kadar 19 kez karşılaştı. Bu maçlarda Antalyaspor, 10 galibiyet ve 5 beraberlik alarak rakibine ezici bir üstünlük sağladı. Kayserispor, bu süreçte sadece 4 galibiyet alabildi. Antalya'da oynanan karşılaşmalarda ise kırmızı beyazlılar, rakibine hiç yenilmedi. 9 karşılaşmada 7 kez sahadan galibiyetle ayrılan Antalyaspor, rakibi ile 2 kez de berabere kaldı.

İki takım arasında Lig'in ilk yarısında oynanan karşılaşma 2-0 Kayserispor'un üstünlüğüyle sonuçlanmış ve bu maçın ardından Antalyaspor ile Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın yolları ayrılmıştı. Antalyaspor ve Kayserispor, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya gelmiş ve sarı kırmızılılar, 3-1 ve 2-0'lık galibiyetlerle turu atlayan takım olmuştu.

GOLCÜLERİN MAÇI

Konuk Kayserispor'da takımının en golcü oyuncusu Umut Bulut. Bulut, bu sezon sarı kırmızılı ekibe 11 gollük katkı verdi ve takımının attığı son 12 golün 8'ine imzasını atmayı başardı. Antalyaspor'da ise en golcü futbolcu Deniz Kadah. Samuel Eto'o'nun takımdan ayrılmasının ardından kırmızı beyazlıların gol yollarındaki en önemli ismi olan Kadah, bu sezon 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Ayrıca Kadah, Antalyaspor'un attığı son 10 golün 6'sına direkt etki etmeyi başardı.

BİLETLER SATIŞTA

Önceki gün basın mensuplarıyla bir araya gelen Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, taraftardan Antalyaspor'a destek olmalarını istemiş ve Antalyalıları bugün oynanacak Kayserispor maçına davet etmişti. Bulut'un bu çağrısı üzerine taraftar maça yoğun ilgi gösterdiği ve biletlerin büyük çoğunluğunun bittiği öğrenildi. Hala satışta olan biletlerin fiyatları ise şu şekilde; Vip: 50 TL, Batı Tribünü: 20 TL, Doğu Tribünü: 10 TL, Kuzey Kale Arkası: 5 TL, Güney Kale Arkası: 5 TL, Misafir Takım Tribünü: 5 TL

Osman ÖZTOKMAK