ANTALYASPOR, kritik Gençlerbirliği mücadelesinin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Leonardo'nun istifasının ardından geçici olarak takımın başına geçen Altyapı Sorumlu David Badia yönetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları devam eden Salih katılmadı. Yarın saat 16.30'da başlayacak karşılaşma, Antalya Stadyumu'nda oynanacak. Kırmızı beyazlılarda sarı kart cezalısı Diego, bu mücadelede forma giyemeyecek.

ETO'O OYNAYACAK

Geçen hafta oynanan Trabzonspor maçının 69'uncu dakikasında sol bacağında hissettiği ağrı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan ve taraftarı korkutan Samuel Eto'o, yarınki Gençlerbirliği karşılaşmasında sahadaki yerini alacak. Kamerunlu yıldız, bu sezon 6 gol ve 3 asistlik performansıyla takımının gol yollarındaki en etkili ismi durumunda. Rakip Gençlerbirliği'nde ise PetarSkuletic, Süper Lig'de attığı 3 golle kırmızı siyahlıların en golcü ismi.

ULUSOY YÖNETECEK

Antalyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak ve alt sıraları ilgilendiren kritik mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy, şimdiye kadar Antalyaspor'un 5 maçında görev alırken bu karşılaşmalarda kırmızı beyazlılar 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve hiç mağlup olmadı. Bu karşılaşmada Ulusoy'un yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

41'İNCİ RANDEVU

İki takım yarın oynancak mücadelede Süper Lig'de 41'inci kez karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmaların 16'sında Antalyaspor sahadan galip ayrılırken 13 karşılaşmada ise gülen taraf Ankara temsilcisi oldu. 11 karşılaşmada takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Antalya'da oynanan karşılaşmalarda ise kırmızı beyazlıların bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Antalyaspor, rakibini ağırladığı karşılaşmalarda 9 kez sahadan galip ayrılırken, sadece 4 maçta rakibine mağlup oldu. Antalya'daki 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor, son oynanan 5 karşılaşmada rakibine sadece 1 kez mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar bu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik almayı başardı. (Abdullah ÖZKAN)