ANTALYASPOR'DA teknik direktör arayışı sürüyor. Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasının ardından Erol Bulut görüşen ancak Bulut'un Yeni Malatyaspor ile devam edeceğini açıklamasının ardından çalışmalara yeniden başlayan kırmızı beyazlılar, 5 isimle görüşmelerini sürdürüyor. Konyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sergen Yalçın'ın yanı sıra Rıza Çalımbay, Hagi, Tudor ve Toshack, yönetimin görüştüğü isimler arasında.

YÜZDE 70 YERLİ OLACAK

Başkan Cihan Bulut'un gazetecilerle bir araya geldiği iftar yemeğinde yeni hocanın yüzde 70 yerli olacağını açıklamasıyla Sergen Yalçın ve Rıza Çalımbay isimleri ön plana çıktı. Antalyaspor yönetiminin görüştüğü isimler arasında yer alan Yalçın'ın önümüzdeki sezon yeşil beyazlılarla yoluna devam etmek istemesi yönetimin elini güçlendirirken tecrübeli çalıştırıcıyla yapılacak görüşme sonrası durum netleşecek.

ÇALIMBAY BEKLEMEDE

Antalyaspor'un gündemini uzun süre meşgul eden Erol Bulut'un Yeni Malatyaspor ile devam kararını almasının ardından farklı isimlere yönelen yönetim, Rıza Çalımbay'ı da listeye aldı. Sezon başında alınan kötü sonuçların ardından Antalyaspor ile yollarını ayıran ve sezonu Trabzonspor'da tamamlayan Çalımbay da Antalyaspor'a gelmeye sıcak bakıyor. Bir an önce teknik direktörü belirleyip transfer çalışmalarına başlamak ve sezon öncesi kampına tam kadro gitmek isteyen yönetimin teknik direktörü birkaç gün içerisinde açıklaması bekleniyor.

YERLİ OLMAZSA YABANCI

Antalyaspor yönetimi, öncelikle yerli isimlerle görüşecek. Bir sonuca ulaşılamadığı takdirde Hagi, Toshack, Tudor'dan biri kırmızı beyazlıların yeni teknik patronu olacak. Kulübün mali durumunu düşünerek adım atmak isteyen yönetimin öncelikle yerli çalıştırıcılarla anlaşmanın yollarını aradığı, aksi bir durum olması durumunda takımı yabancı bir isme emanet edeceği gelen bilgiler arasında. (Nuray ÇAKAR)