KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, MuayThai Cumhuriyet Kupası müsabakalarında Antalya ve Kepez'e ödüllerle dönen sporcuların yetiştirildiği Demir Pençe Spor Kulübü'nü ziyaret etti. MuayThai Cumhuriyet Kupası'nda 23 altın, 15 gümüş ve 20 bronz madalya kazanan ve birincilik elde eden sporcuları tek tek kutlayan Başkan Tütüncü, 'Kepez Belediyesi olarak en büyük hedefimiz gelecek nesillerin sporla büyümesidir. 2009'da göreve geldiğimizde Kepez'in çocukları spor yaparak büyüyecek demiştik. Biz sözümüzü tuttuk. Çadır spor salonları, sentetik çim futbol sahası, çok amaçlı spor salonu, tam olimpik kapalı ve açık yüzme havuz, 11 semt spor sahası ve her mahalle parkının içerisine de basketbol ve voleybol sahaları kazandırdık' dedi.

Yaz ve kış spor okulları ile de binlerce gence farklı branşlarda spor yapma imkanı sunduklarını belirten Tütüncü, 'Özellikle kendini Türk sporuna adamış ve onlarca milli sporcu yetiştiren kulüp başkanı Hasan Urlu ve kick boks ile muaythai antrenörü Yasin Urlu'ya teşekkür ederim. Kepez'de faaliyet gösteren kulübün başarıları her daim göğsümüzü kabartıyor. Türk sporuna büyük emeği geçen Urlu kardeşleri ve başarılı sporcularımızı canı gönülden kutlarım. Başarılarınız daim olsun' diye konuştu.

Başkan Tütüncü'ye, Yasin ve Hasan Urlu kardeşler tarafından kulübe verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi, boks eldiveni ve kulübün tişörtü takdim edildi. Başkan Tütüncü, kulüp çıkışında sporcular ve velileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. (DHA)