ANTALYASPOR Voleybol Şubesi, çizdiği başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bayan A voleybol takımı ve altyapı takımlarında elde ettiği başarılarla göz dolduran Antalyaspor Voleybol Şubesi, mücadele ettiği 6 kategoride de yenilgisizliğini sürdürüyor.

Antalyaspor Voleybol Altyapı Sorumlusu Veysel Gürsoy, A takımda olduğu gibi altyapıda da oldukça sıkı bir antrenman programıyla çalıştıklarını belirterek, 'İlimizdeki altyapı faaliyetlerindeki 5 kategoride katılım sağladığımız sezonumuz yoğun bir programıyla başladı. Genç kız, yıldız kız, küçük kız ve midi kız takımlarımız oynadıkları tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Bu başarılı grafiğin devam edeceği inancındayız' dedi.

'A TAKIM İÇİN MÜCADELE VERİYORLAR'

Antalyaspor voleybol şubesi olarak güçlü bir altyapıya sahip olduklarını söyleyen Antalyaspor Voleybol Altyapı Sorumlusu Veysel Gürsoy, 'A takım kadrosunda yer alan 8 sporcumuz genç takım kadrosunda, 6 sporcumuz da yıldız takım kadrosunda bulunuyor. Diğer takımlarımızdaki sporcularımız da gelecek sezonlarda ablalarının izinden giderek A Takım forması giymek için tüm enerjileriyle çalışmalarına devam ediyor' ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)