SEZON başından bu yana istediği sonuçları bir türlü elde edemeyen ve sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor'da artık yüzler gülüyor. Yeni yönetimin göreve başlamasının ardından oluşan birlik ve beraberlik ortamıyla birlikte kulüp üzerinde dolaşan kara bulutlar da dağılamaya başladı. Cumartesi günü sahaya çıkan futbolcular ve basketbolcular ile Pazar günü mücadele eden hentbolcular, elde ettikleri galibiyetlerle taraftarlarını mutlu ederken yönetime de güven verdi.

PERDEYİ FUTBOLCULAR AÇTI

Geçtiğimiz haftayı Galatasaray mağlubiyetiyle kapatan ve ligde zor günler geçiren Antalyaspor, Cumartesi günü sahasındaKayserispor'u ağırladı. Heyecan dolu karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında Emre Güral'ın golü ile öne geçen kırmızı beyazlılar, 80'inci dakikada Umut Bulut'un golüne engel olamayınca maçın son dakikalarına 1-1'lik eşitlikle girildi. 88'inci dakikada Doukara'nın golüyle öne geçen Antalyaspor, maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Bu sonucun ardından puanını 24'e yükselten kırmızı beyazlılar, derin bir nefes aldı.

BASKETÇİLER YOLA DEVAM

Futbolcuların galibiyetinin ardından sahaya çıkan Potanın Akrepleri, 22'nci hafta mücadelesinde Karesispor'a konuk oldu. Cumartesi günü saat 16.00'da başlayan mücadelede kırmızı beyazlılar, rakibini 79-74 yenmeyi başardı. Bu sonucun ardından ligde 4'üncü sıradaki yerini koruyan Antalyaspor'da maçın en skorer ismi 29 sayıyla Leslie oldu.

NOKTAYI HENTBOLCULAR KOYDU

Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı, Pazar günü deplasmandaAdıyaman Belediyesi'nin konuğu oldu. Nefesleri kesen mücadeleden 26-24 galip ayrılan kırmızı beyazlılar, bu sonucun ardından ligde 4'üncü sıradaki yerini korudu. Antalyaspor Hentbol Takımı, önümüzdeki haftayı bay geçtikten sonra 4 Mart'ta kendi sahasında Aziziye Belediyesi ile karşılaşacak.(Nuray ÇAKAR)