Antalyaspor yarın Süper Lig’in son maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.
Ligin ilk yarısı korku filmi gibi geçen, ikinci yarısı ise bambaşka bir hikaye yazan Antalyaspor için rekorların geride kaldığı bir sezonu yarın geride bırakıyoruz.
Maçın günü açısından sıkıntılar var. Özellikle ilçelerden bu karşılaşmaya gelecek olanlar bir hayli zorlanacaktır. Ancak yarın ne olursa olsun stadyumda 30 bin taraftarı ben kendi adıma beklediğimi söylemeliyim.
Zaten böyle de olmalıdır.
Yenilmezlik ve puan rekorlarının kırıldığı bir sezonda gerek başkan, gerek yönetim, gerek teknik ekip, gerek futbolcular gerekse kulüp yöneticileri yarınki maçın sonucu ne olursa olsun ayakta alkışlanmayı hak ediyor.
Türkiye’de çoğu insanın ‘düşer’ dediği takımı küme düşme hattından çıkarıp ilk 5 hedefi içerisine sokmak, transferde milyonlar harcayan kulüpleri geride bırakmak kolay bir iş değildir.
Gerek sahaya koyduğu futbolla, gerek saha dışındaki duruşu ile bu kulüp, bu takım 30 bin kişi ile alkışlanmayı hak ediyor.
Yarın karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun; futbolcularımızı, teknik heyetimizi kısacası bu sezon yaşanan başarıda emeği geçen herkesi alkışlayalım.
Çünkü onlar bunu sonuna kadar hak ediyor…
Antalya gibi vizyon bir kente de bu yakışır.
Büyük Antalyaspor taraftarına da bu yakışır.
Haydi! Yarın stadyuma gidelim ve rekorlar ile tamamlanan bir sezona alkışlarla veda edelim.