ALANYA Akdağ Kayak İhtisas Spor Kulübü, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Kış Sporları Turizm Merkezi' ilan edilen Akdağ'ın ulusal anlamda tanıtımına katkıda bulunmak ve kayak tesisi yapımının hızlanması için ülkesel dinamikleri harekete geçirmek amacıyla Mart ayında bir tanıtım etkinliği yapacak.

Etkinlik alanına ulaşımın sağlanması için yolların açılması taleplerini Ocak ayında sunduğu bir dilekçe ile Büyükşehir yetkililerine iletti. Geçtiğimiz hafta Akdağ'a bir keşif gezisi düzenleyen Kulüp Başkanı Handan Aydemir ve İcraat Komisyonu Başkanı Sevil Kurt; bir kepçenin çalışmasının yeterli olmayacağı kanaatine vararak, Başkan Adem Murat Yücel'den de yardım istediler.

Başkan'ın talimatı ile Alanya Belediyesine ait kepçe hafta sonu mesaisi yaparak Akdağ da yol açma çalışmalarına başladı. Pazartesi günü Büyükşehir'in kepçesi de yol açma çalışmalarına dahil olarak, siyaset meydanlarında ki ittifakın hizmete yansıması Akdağ da görülmüş oldu. Kulüp Başkanı Handan Aydemir Perşembe günü sözlü olarak ilettiği taleplerinin Cumartesi günü icraata dökülmüş olmasından dolayı Başkan Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkürlerini sundu. (HABER MERKEZİ)