DÖŞEMEALTI Sanayici ve İş adamları Derneği (DÖSİAD) tarafından iftar programı düzenlendi. Etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş adamları ve DÖSİAD üyeleri katıldı. Kaleiçi'ndeki Arma Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuşan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, ''Barış ve hoşgörünün sembolü Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz'' dedi.

'DÖSİAD FARKLI'

DÖSİAD'ın Antalya'nın en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Başkan Gencer, ''8 yıldır yaptığımız çalışmalarla Antalya ekonomisine ciddi bir katkı veriyoruz. Bizi diğer kuruluşlardan ayıran en önemli özelliğimiz yurtdışında düzenlemiş olduğumuz iş forumları. Bugüne kadar 17 farklı ülkede iş forumu gerçekleştirdik. Antalyalı sanayicileri, ziyaret ettiğimiz ülkelerdeki sanayicilerle bir araya getirme fırsatı bulduk. Bu süreçte Ekonomi Bakanlığı'ndan ve Dışişleri Bakanlığı'ndan çok büyük destekler gördük. Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

SEÇİME DEĞİNDİ

24 Haziran'da gerçekleştirilecek seçimlere de değinen Başkan Gencer, şöyle konuştu: ''İş adamlığı zor, sanayicilik zor, ihracatçılık zor. Tüm bu zorlukları aşarken önemli destekler gördük. Bu süreçlerde yanımızda olan bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Hiç şüphesiz kim seçilirse seçilsin ilimizi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en iyi şekilde temsil edecek ve bizlere yardımcı olamaya devam edecek. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Antalya'ya hayırlı olmasını diliyorum. Tüm milletvekili adaylarına da başarılar diliyorum. Etkinliğimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.''

Abdullah ÖZKAN