ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yapılacak genel kurul öncesi yemekte buluştu. ATSO'nun veda yemeğine, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, ATSO'nun eski başkanları, meslek odası başkanları, ATSO meclis üyeleri, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyeleri katıldı.

Gecede ATSO'da bir dönem boyunca görev yapan yönetim kurulu, meclis başkanlık divanı, disiplin kurulu, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ve meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi. ATSO Başkanı Davut Çetin, tarihin en zor dönemlerinden birini başarıyla geride bıraktıklarını belirterek, ATSO meclis üyelerine teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşlarında görev yapmanın fedakarlık gerektirdiğine dikkati çeken Davut Çetin, 'Biz akşam saatlerinde ve hafta sonlarında çalıştığımızda bizden daha fazla fedakarlık yapanlar eşlerdir. Eşler derken, sadece kadınları kastetmiyorum, burada eş olarak bulunan erkekler de az değil. Keşke kadınlar daha önde olsalar, fakat maalesef erkekler olarak kadınlara fazla alan bırakmıyoruz. Sevgili eşimin ve arkadaşlarımızın değerli eşlerinin, ailelerinin bizim üzerimizde hakları bulunmaktadır' dedi.

HELALLİK İSTEDİ

'ElonMusk Mars'a giderken, bizim de artık dünyayı hedeflememiz gerekiyor' diyen Davut Çetin Antalya'nın dört konuda ilerlemesinin ve gelişme kaydetmesinin zorunlu olduğunu vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü:'Hepimizin ortak hedefi 2023'te, yani Cumhuriyetimizin 100. Yılında gurur duyacağımız bir Türkiye ve Antalya görmektir. Biz bu nedenle Antalya 4.0 projesini başlattık, dilerim ki, Antalya ortak akılla bir yol haritası çizer ve bu hedefe ulaşır. Bizim nesil bunu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize borçludur. Bu dilekle hepinizden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Bir hatamız olduysa, sürç-ü lisan ettiysek affola.'

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 - 2018 döneminde görev yapan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB Antalya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile meclis üyeleri, plaket törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi. (DHA)