KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, cadde ziyaretleri yaparak, mevlit, taziye, düğün, nikah ve açılış davetlerine katılarak haftanın 7 günü hemşerileriyle birlikte oluyor. Cadde cadde, sokak sokak gezen Tütüncü, ziyaretlerini Necip Fazıl Kısakürek, Aliya İzzet Begoviç, Ziya Gökalp caddeleri ile Namık Kemal Bulvarı'nda devam ettirdi. Tütüncü, farklı günlerde gerçekleştirdiği gezilerde caddelerdeki tüm işyerlerini ziyaret ederek, esnafa bir isteklerinin olup olmadığını, işlerinin nasıl gittiğini sordu.

DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Cadde ziyaretlerinde karşılaştığı hemşerileriyle sohbet ederek, onların taleplerini de dinleyenBaşkan Hakan Tütüncü, Yeşiltepe MahallesiZiya Gökalp Caddesi'ndeki ziyaretleri sırasında kendisini balkondan çaya davet eden Fatma Öztürk'ün evine de misafir oldu. Öztürk ve komşularıyla çay içip, bir süre sohbet eden Tütüncü, daha sonra cadde ziyaretlerine devam etti.

Hemşerileriyle iç içe olmaktan mutlu olduğunu aktaran Başkan Tütüncü, 'Cadde ziyaretlerimizde esnafımızı ziyaret ediyor, çay içip hoş bir sohbeti paylaşıyoruz. Ziyaret ettiğimiz hemşerilerimizin değerlendirmeleri çok önemli.. Onlarla birlikte yaşamak en önemli önceliğimiz.Cadde cadde, sokak sokakhemşerilerimizle gönül gönüleyiz' dedi. (HABER MERKEZİ)