DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf ve vatandaş ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Altıntar Tarım fabrikasını ardından da Yeşilbayır Mahallesinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Genç, önce Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim yapan Altıntar Tarım Fabrikasını gezdi, firma sahibi Osman Bahçe'den üretim hakkında bilgi alan Başkan Genç, çalışan personelle de sohbet etti. Öğleden sonraise; Yeşilbayır mahallesinde esnaf gezisine çıkan Başkan Genç, Yeşilbayır Mahalle Muhtarı Şükran Karay Taş'ı makamında ziyaret edip, esnafı dolaştı. Başkan Genç'e CHP İlçe Başkanı Reşit Doğan, İttifak Ortağı İyi Parti İlçe Başkanı Kazım Gedik ve partililer de eşlik etti.

Ziyaretler sırasında vatandaşlarla sohbet eden, Başkan Turgay Genç, tüm istekleri not aldı. Gezi sırasında Döşemealtı Belediyesi Kültür Sosyal Hizmet Merkezi'ndeki kursiyer kadınları da ziyaret eden Başkan Genç'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Genç 31 Mart'taki yerel seçimler için destek istedi.

Başkan Genç, 'Biz Döşemealtı'nda bir aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve ilçemin sorunlarını çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz' dedi. (HABER MERKEZİ)