KEMER Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında geçtiğimiz ay sünnet ettirilen 116 çocuk için Mevlid-i Şerif okutuldu. İlçe Müftülüğü'nden hocaların okuduğu mevlide; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile mahalle sorumluları, birim müdürleri, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.

Şölene katılan tüm ailelere teşekkür eden Başkan Gül, '10'uncusunu düzenlediğimiz sünnet şölenimizde sizlerle buluşmaktan çok mutluyum. Sosyal belediyecilik hizmetlerimize bebekler doğar doğmaz başlıyoruz. Eşim tarafından hayata geçirilen ve isim tescili alınan 'Hoşgeldin Bebek Projesi' kapsamında Kemer'de doğan tüm bebeklerimizin ailelerini ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerimizi iletiyoruz. Çocuklarımız sünnet yaşına geldiğinde ise böyle şölenlerle sünnetlerini gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımızın ise evlerine kadar giderek doğum günlerini kutluyoruz. Yaşlı ve yatağa mahkûm hastalarımıza evde bakım hizmeti veriyoruz ve hasta nakil ambulansı ile hastanelere ulaştırılmasını sağlıyoruz. Kundaktan yaşlanıncaya kadar iyi günlerinde, kötü günlerinde halkımızın yanında oluyoruz. Bu hizmetler bizi sosyal belediyecilik konusunda bir numara haline getirdi. Bu da bize büyük bir onur veriyor. Bu onuru bizi bu göreve layık gören halkımıza borçluyuz' dedi.

ÇOCUKLARA ALTIN

Başkan Gül'ün konuşmasının ardından takı törenine geçildi. Törende 116 çocuğa Cumhuriyet altını hediye edildi. Çocukların altınlarını takan Başkan Gül, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdiler. Törenden sonra etkinliğe katılan ailelere yemek ikramı yapıldı. Başkan Gül, kazan başına geçerek çocuklara ve ailelerine kavurma servisi yaptı. (HABER MERKEZİ)