31 Mart seçimlerinde Demokratik Sol Parti'den göreve seçilen ve 4 Nisan'da başkanlık koltuğuna oturan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na yönelik tebrik ziyaretleri devam ediyor. Yeni haftanın ilk gününde de çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileriyle vatandaşlar Başkan Topaloğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

ŞOFÖRLERDEN KUTLAMA ZİYARETİ

Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş ile yönetim kurulu üyeleri Turan Akkelle, Ramazan Kurgan, Saim Tıraş, Nevzat Gürcan, Şerafettin Kaplan ve Mustafa Şahin; Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Topaloğlu oda yönetimine ve tüm şoför esnafına teşekkürlerini sundu.

METEM'DEN TEBRİK ZİYARETİ

Başkan Topaloğlu, Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Kınacı, müdür yardımcıları Emine Bülbül ve Nalan Gedik, öğretmenler Burhan Göktaş ve Figen Köse ile okul öğrencilerinden oluşan heyeti makamında kabul etti. Heyet, Topaloğlu'na hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Topaloğlu da heyete teşekkür etti ve tüm öğrencilere başarı diledi.

TOPALOĞLU'NDAN KEMERLİLERE TEŞEKKÜR

Bu arada Kemer'den birçok vatandaş da Başkan Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti. Topaloğlu da hem seçimlerde kendilerine gösterdikleri teveccüh için hem de nazik ziyaretleri için tüm Kemerlilere şükranlarını sundu. (DHA)