KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birlikte yönetim anlayışı ile başlattığı ve sürekli hale getirdiği muhtar hizmet koordinasyon toplantılarıyla mahallelerin taleplerini hızlı şekilde karşılıyor. Bir mahalle muhtarının evinde, 10'a yakın muhtarın katılımıyla gerçekleştirilen toplantılar da hizmet de, belediyede vatandaşın ayağına götürülüyor.

MUHTARLAR OKUL İSTEDİ

Bu dönemin koordinasyon toplantısının üçüncüsü Gündoğdu Mahalle Muhtarı Abdil Bulut'un evinde Gazi, Sütçüler, Yeni Mahalle, Yeni Emek, Emek, Kuzeyyaka, Yükseliş mahallelerinin muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Hakan Tütüncü de toplantıya park bahçeler ile fen işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve yatırım müdürlüklerinin bürokratlarıyla katıldı. Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş'in de hazır bulunduğu toplantıda mahallere yapılacak hizmetler konuşuldu. Bölgelerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarların en önemli talebi mahallelere yeni okul binalarının yapılması oldu.

9 YILDA KEPEZ'E 120 OKUL

Kepez'e, okul yapılmasına büyük bir destek verdiklerinin altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, 'Göreve geldiğim 9 yıl içerisinde ilçemizde 100 okul binasının yapımı tamamlandı. Şu an 20 okulun yapımı devam ediyor. 9 yılda Kepez'e 120 okul kazandırmış olduk. Okulların Kepez'e yapılması hiç de kolay olmadı. Belediye olarak okulların yapımını Milli Eğitim Bakanlığının yatırım programına aldırdık. Okul arazilerindeki mülkiyet ve imara ilişkin problemleri çözdük. Yine belediye arsalarını okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettik. 2019'da tekli eğitime geçilecek olmasından dolayı ilçemizde yeni dersliklere ihtiyaç var. Sütçüler, Gazi, Yükseliş, Emek, Karşıyaka ve Yeni Emek mahallelerimize ve ihtiyaç olan diğer bölgelere yeni okul binaları kazandırmak için çalışıyoruz. Yeni okul binalarının yapılması için AK Parti Antalya milletvekillerimizle sürekli iletişim halindeyiz.' açıklamasını yaptı. (HABER MERKEZİ)