ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2014 seçim taahhütleri arasında yer alan ve bir bir hayata geçen projeleri vatandaştan tam not alıyor. Başkan Türel, seçim öncesi Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi tadilatı için verdiği sözün yanı sıra merkezin yanına kapalı yüzme havuzu yaparak ilçenin önemli bir eksiğini gidermişti. 2018 yılı Haziran ayında hizmete giren Elmalı Kapalı Yüzme Havuzu ve ASFİM, açıldığı günden bu yana 917 kadın, 785 erkek, 548 çocuk olmak üzere 2 bin 248 Elmalılı vatandaşı ağırladı.

SOSYAL HAYAT RENKLENDİ

Vatandaşa ücretsiz spor yapma imkanı sunulan kapalı yüzme havuzunda profesyonel eğitmenler eşliğinde verilen kurslar, Elmalıların sosyal hayatına da renk katıyor. Elmalı Kültür Merkezi'nde Kapalı Yüzme Havuzunun yanı sıramesleki eğitim kursları,fitness ve aerobik salonu, buhar odası, sauna, derslikler, seminer alanı ve taziye kabul salonu yer alıyor.

7 yaş üzeri herkesin faydalandığı yüzme kursları pazartesi, çarşamba, cuma günleri erkeklere; salı, perşembe günleri ise kadınlara hizmet veriyor. Hafta sonu öğleden önce ve öğleden sonra kadın ve erkek gruplarının yüzme keyfi devam ediyor. 2 ayda bir yenilenen Elmalı ASFİM kurs kayıtlarına, online kayıt sistemi ile abbsporhizmetleri.com web adresinden başvuru yapılabiliyor. (HABER MERKEZİ)