Döşemealtı'nda inşaatı devam eden Gençlik Merkezi adım adım yükseliyor. Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadı'nın hemen yanında bulunan 6 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve bodrum katı dahil toplam 3 katlı projelendirilen Döşemealtı Gençlik Merkezi'ni inşaatını Genç vekiller inceledi. Baret takıp güvenlik yeleklerini Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) üyeleri, inşaat alanında incelemeler yaptı.

Projenin bir an önce hayata geçirilmesini isteyen ve sabırsızlıkla tesisleri kullanmayı beklediklerini söyleyen DÖGEM üyelerini, Simya Mimarlık Şantiye şefi inşaat mühendisi Muhammed Özyalvaçlı gezdirdi. Açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu inşaat alanında bilgi alan genç vekiller, 6 milyon liraya mal olacak dev yatırımın ilçe gençliği için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Ocak ayı içerisinde tamamlanması hedeflenen Gençlik Merkezi'nin bodrum katında; çok amaçlı eğitim ve gösteri salonu, çeşitli sportif etkinliklerin yapılabileceği oyun alanları, depo ve sığınak, birinci katında yarı olimpik yüzme havuzu, hemşire ve doktor odası, eğitmen odaları, bilgisayar dersliği, idari ofisler, 100 kişi kapasiteli konferans salonu, 2 seminer odası, soyunma odaları ve duş kabinleri yer alacak. İkinci katta ise; çok amaçlı plastik sanatlar atölyesi, 2 müzik odası, drama ve tiyatro salonları, mutfak, sergi alanı ve dinlenme bölümleri bulunacak. Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Turgay Genç'e gençlik projelerine verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti. HABER MERKEZİ