KEPEZ Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şehir Buluşmaları'nın ilk konukları Ak Parti Kepez İlçe mahalle teşkilatları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Programa konuk olan Altınova Sinan, Orta, Menderes, Düden ile Baraj, Beşkonaklılar, Düdenbaşı, Güneş ve Göksu mahalle teşkilat başkanları, bölgelerindeki çalışmaları anlattı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde meclis salonunda gerçekleştirilen buluşmada Ak Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Nur Ünal ile belediye bürokratları da hazır bulundu. Yaklaşık 3 saat süren toplantıda Başkan Hakan Tütüncü, 9 mahalle teşkilat başkanının bölgelerindeki belediye ve diğer yatırımcı kamu kurumlarının hizmetleriyle ilgili sorularını dinledi ve cevaplandırdı. Mahallelerde yaptıkları icraatlarla ilgili konukları bilgilendiren Başkan Tütüncü, 'Mahallelerin talepleri asla bitmez. Yeni ihtiyaçlar her gün çıkar ama yaptığımız inanılmaz büyük çalışmalar ve hizmetler var' dedi.

'HARAMİLERİN MİDESİNDEN DOKUMA'YI ALDIK'

Tütüncü, Ak Parti'den önceki dönemlerde belediye başkanlarının halkın içerisine girmekten çekindiğini iddia ederek şunları söyledi:'Eskiden belediye başkanları, kolay kolay halkın içerisine giremezdi. Neden? Çünkü verilen sözler yerine getirilmediği için sıkıntılar meydana geliyordu. Allah'a binlerce şükür olsun, şuraya gidersek başımıza yumurta atarlar, kafamızı taşa tutarlar dediğimiz tek bir yer yok. Bizim her yerde alnımız açık, başımız diktir. Yapılmaz denen birçok işleri yaptık. 2B'yi çözdük. 40 binden fazla tapu dağıttık. 80 bin gecekonduyu, oturanlarının rızasıyla yıktık. 1200 km yeni yol açtık. 1800 km yakın asfalt yaptık. 3,5 milyon m2 yeni yeşil alan ürettik. Yapmadığımız iş yok. Haramilerin açtık ağızlarını, attık elimizi midelerinden aldık, çıkardık Dokuma'yı. Tapusunu da aldık. Halkın kullanımına açtığımız Dokuma'yı her hafta sonu 30 bin, 40 bin kişi ziyaret ediyor.'

Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez Teşkilatı'nın, belediye bakımından alnı açık, yüzü pak bir şekilde ilçenin sokaklarında gezdiğine işaret ederek, 'Kimse bize diyemez ki, şu sözü verdiniz, bizi yanılttınız, kandırdınız. Biz büyük bir mutlulukla kol kola girmiş ve hedefe doğru yürüyoruz. Utanacağımız en ufak bir şey yok' dedi.

Ak Parti Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ethem Taş da '66 mahallemizde toplantı yaptık. Belediyenin hizmetleriyle alakalı yüzümüzü kızartacak, şu şöyle yanlış yaptınız, şöyle bir hata var, çok büyük yanlışlık var gibi elhamdülillah bir söylemle karşılaşmadık. Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, teşkilatımızla Ak Parti olarak hizmetin daha iyisini yapacağız' dedi.(DHA)