KEPEZ Belediyesi'nin üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik olarak hizmete açtığı Teomanpaşa Kurs Merkezi 500 öğrenciyi üniversite sınavına hazırlayacak. Merkezin açılış törenine Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, bürokratlar, muhtarlar, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Açılış töreni kurs merkezinin girişinde gerçekleştirildi. Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almaları ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmaları için Kepez Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarının belirten Başkan Tütüncü, öğrencilere sınav motivasyonlarını yükseltecek telkinlerde bulundu.

500 öğrenci, 12 sınıf ve 10 öğretmenden oluşan kurs merkeziyle belediyenin ileri düzeyde bir dershane hizmeti verdiği ifade eden Tütüncü, 'Amacımız, sevgili öğrencilerimizin üniversiteyi girişleri konusunda onlara destek vermektir. Aramızdaki yaş farkı çok fazla değil, ben de sizin geçtiğiniz yollardan yakın zamanda geçmiş bir ağabeyiniz, bir büyüğünüzüm gençler. Üniversite sınavını kazanmak hiç zor bir şey değil. Eğer gerçekten ister ve çalışırsanız üniversite sınavı çok kolay bir teferruat olacaktır' dedi.

Törenin ardından dersliklerde ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden Tütüncü, kurs merkezinden çok iyi üniversitelere yerleşecek öğrenciler olacağına inandığını ve gençlere destek olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Teomanpaşa kurs merkezi, yaklaşık altı ay boyunca 500 öğrenciye üniversiteye hazırlık kursu verecek.(DHA)