Kumluca Yıldızlar Meclisi seçimleri 'Büyük fikirler ve güzel yarınlar için bu defa söz küçüğün' sloganıyla yapıldı. Kumluca'da 23 ortaokuldan 20'sinin katıldığı Yıldızlar Meclisi, Kumluca Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan seçimlerde açılış konuşmasını Yıldızlar Meclisi'nin koordinatörlüğünü yürüten Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu'nun Müdürü Hüseyin Orhantekin yaptı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de Kumluca Belediyesi öncülüğünde Yıldızlar Meclisi'nin bu yıl üçüncüsünün yapıldığını söyledi. Bu yıl tüm ortaokulları temsilen bir Yıldızlar Meclisi Başkanı seçileceğini anlatan Girgin, 'Sizlerin taleplerini seçilen başkan ilgili kurumlara iletecek ve böylece yaşanılabilir bir dünya ve Kumluca için sizlere yardımcı olmaya çalışacağız' dedi.

Yapılan seçimler sonucunda 36 oy alan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Beyza Özer başkan seçildi. 11 oy alan Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Rüveyda Sarıağaçlı, 7 oy alan Özel Sınav Ortaokulu öğrencisi Hakan Ensar Ekiz, 7 oy alan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Mehmet Ali Okutucu ve 5 oy alan Ziya Gökalp Ortaokulu öğrencisi Resul Değirmenci de yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.