MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen 'Halkla Buluşma Gezileri' kapsamında bugüne kadar Odaönü, Boztepe, Karakaya, Perakende, Denizkent, Denizyaka, Örenşehir, Yalçıdibi, Çenger, Dolbazlar, Şişeler, Yeniköy, Çavuşköy, Uzunlar, Sırtköy, Salur ve Evrenleryavşı, Kadılar, Halitağalar ve Namaras, Yaylaalan, Tilkiler, Bucakşeyhler, Mahrumçalı, Gebece, Tepeköy, Yukarı Işıklar, Dikmen, Güzelyalı, Değirmenli, Saraçlı, Sığırcılar, Tabaklı, Belenobası, Taşkesiği, Ahmetler, Gençler olmak üzere toplam 37 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşla buluştu.

Mahalle gezilerinde içten, sıcak ilgi ve destekle karşılaşmasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Başkan Şükrü Sözen, vatandaşlara yürekten teşekkür ettiğini söyledi. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat'ta büyük hizmetlere imza attıklarını belirterek, bu cesaretle yeniden bir 5 yıl daha göreve talip olduğunu vurguladı. Sözen, '10 yılda Manavgat'ta büyük hizmetler gerçekleştirdik. Ancak yine de yarım kalan işlerimiz var. Çalıştığımız kanaatindeyim. Bir 5 yıl daha görev yaparak bu hizmetlerimizi daha ileriye taşıyabiliriz' dedi.

'ZORLUKLAR BİZİ GÜÇLENDİRDİ'

Manavgat'ta görev yapmanın kolay olmadığını kaydeden Başkan Sözen, 'Manavgat'ta 5 yıl neticesinde dev projeleri hayata geçirdik. Zor günlerimiz de oldu. İlk dönemde bize çamur atmaya kalkanlar sizlerin sahiplenmesiyle hüsrana uğradı. Bu bizim azmimizi tetikledi ve Manavgat'ta dev işleri neticeye götürdük. İkinci dönemde de bu azimle çalışmaya devam ettik. Biz halkımızın mutluluğundan haz alarak kendimizi yetiştirdik. İkinci hizmet dilimimiz de zor geçti. Birçok meşakkatle karşılaştık. Yaşadığı zorluklar insanı güçlendirirmiş. Biz güçlendik. Büyükşehir Yasası'nın gölgesinde 50 ilden büyük bir Manavgat'ta hizmet etmek çok zordu. Ama yine sizlerin sahiplenmesiyle sizlerin coşkusunu yanımızda hissedeceğimizi bilerek çalıştık, tırmaladık. Bugün yine o heyecanla karşınızdayız' diye konuştu. (DHA)