KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hurdacılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Tütüncü, ziyarette Hurdacılar Sitesi Kooperatifi Başkanı Osman Sefa, site yönetimi ve esnafla sohbet etti, taleplerini dinledi. Site esnafını birçok kez ziyaret ettiğini anımsatan Tütüncü, 'Her zaman esnafımın yanındayım. Bu tür ziyaretlerle hem hemşehrilik hukukumuzu güçlendiriyoruz hem de kardeşliğimizi derinleştiriyoruz' dedi

Temel belediyecilik hizmetlerinin tamamını gerçekleştirdikleri Hurdacılar Sitesi'nin, mülkiyet ve imar sorunlarını da çözüme kavuşturduklarını kaydeden Tütüncü, 'Bu çalışmalar neticesinde Hurdacılar Sitesi esnafının yüzü gülüyor. Yıllar içerisinde yaptığımız gayretli çalışmalar neticesinde burası gelişti ve büyüdü. İşyerlerine yenileri ekleniyor. Kepez'in ticari hacmini büyüterek, genişleterek üretime katkı sağlıyoruz. Daha çok üreten, daha çok gelişen Türkiye için biz de Kepez'de dostlarımızla birlikte üretimi artıracağız. Belediye olarak bunun için çalışmaya devam ediyoruz' diye konuştu.

Hurdacılar Sitesi Kooperatifi Başkanı Osman Sefa ve esnaf, kendilerine gösterdiği ilgiden ve siteye yaptığı hizmetlerden dolayı Tütüncü'ye teşekkür etti. (DHA)