Bilyana Golf Holiday’ın Belek’te yeni yaptırdığı operasyon hizmet binasının açılışında konuşan Birol Uygurlu, açılan binada müşterilerin kendilerine daha kolay ulaşabileceğini, müşterilerine daha iyi hizmet verebileceklerini belirtti. Uygurlu, ‘’Burada müşterilere daha iyi hizmet verebileceğiz. VİP araçlarımızla diğer araçlarımızın parkı da burada olacak. Hedefimiz yüzde 100’e yakın olan müşteri memnuniyetini yüzde 100’e getirmektir’’ dedi.
Uygurlu, 2016 yılında golfta büyük düşüş olmasına rağmen Bilyana Golf ’ün krizde en az zararla 2016 yılını tamamlayacağına işaret ederek, ‘’2016 yılında İngiltere başta olmak üzere İrlanda, İskoçya, Norveç, Danimarka, İsveç, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Rusya ve Slovakya’dan 15 bin golfçüyü Belek bölgesine getirdik. Son 2 yıldır da KKTC, Kıbrıs, Portekiz ve İspanya’ya yaklaşık 2 bin 500 golf turistini götürdük’’ dedi.
Birol Uygurlu, Ana destinasyonun Türkiye olduğunu, Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, Portekiz ve Fransa’da ofisler kurarak tur operatörü olarak faaliyette bulunduklarını, önümüzdeki yıllarda hem Pazar çeşitliliğini hem de ofisleri artıracaklarını ifade etti.


-2017 HEDEFİ-


2017 yılında golf turizminin 2016 yılından da kötü geçeceğine dikkat çeken Uygurlu, şunları söyledi:
‘’Golf rezervasyonları bir yıl önceden yapılıyor. Bu yıl krize rağmen golfta azalma düşük oldu. Çünkü rezervasyonlar geçen yıl yapılmıştı. Bu yıl rezervasyonlar krizin olduğu dönemde alındığı için daha az gerçekleşecek. Ancak Bilyana Golf Holiday olarak hem pazarlarımızı hem de destinasyonlarımızı artırıyoruz. 2017 yılında diğer destinasyonların yanı sıra Dubai, Güney Afrika ve ABD’ye de turist göndereceğiz. Buradan da Türkiye ağırlık olmak üzere diğer destinasyonlara turist getireceğiz. 2017 yılında politik ve siyasi gelişmelerde düzelme olursa daha fazla turist gelecektir. Çünkü Türkiye’de golf sahaları ve hizmet hem İspanya hem de Portekiz’den çok daha iyi. Fiyatlarda düştü. Bu nedenle golf turizminde çok daha güzel bizleri bekliyor. Yeter ki sorunlar olmasın. Bilyana golf olarak 2017 yılında golf turist sayısını artırarak 18 bin kişi getireceğiz. Diğer destinasyonlara ise 3 bin kişi götürmeyi hedefliyoruz.’’