Antalyaspor bu hafta kendisi adına kritik bir karşılaşmaya çıktı. Corendon Airlines Park’ta İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı ağırlayan Akrep, karşılaşmayı ilk yarıda, Soner Dikmen ve Samudio’nun golleri ile 2-1 kazandı. Antalyaspor bu galibiyetin ardından puanını 30’a çıkarak düşme potasının 6 puan üzerine çıktı.
Antalyaspor’a rahat bir nefes aldıran bu galibiyet sonrasında Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’nun soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı. Belözoğlu konuşmasında maçtan önce babasını kaybeden Erdal Rakip için galibiyet adlıklarını ifade etti.
Maçın bitiş düdüğünün ardından takıma bir konuşma yapan Emre Belözoğlu, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bugün, Erdal bile babasını kaybettiği halde burada bizimle birlikte olmak istedi. Sizler de hem onun için hem de babası için oynadınız. Rabbim Erdal’ın babasına da rahmet eylesin. Sizin gibi bir grubun teknik adamı olmak benim için bir şeref. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bu galibiyetin keyfini çıkaracağız. Sonra yine çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.