Gastronomi sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan derneğin üyeleri, gala yemeği öncesi verilen kokteylin ardından tadım ustası Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, Gloria Serenity Hotel’in deneyimli şefleri tarafından hazırlanan menüde yer alan lezzetlerin tadına baktı.
Kümes Hayvanları Ciğer Perfe, Karadeniz Hamsi & Kereviz, Carabineros, 63°C Poache Yumurta & Limon Fesleğen Sorbe, Kuzu Gergedan, Sweet Clock ve bu lezzetlerle eşleştirilen şaraplardan oluşan menü lezzet ve sunum bakımından tadım ustası dernek üyelerinden tam not aldı.
Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya, gecede yaptığı konuşmada, Gloria Serenity Hotel yönetimine ev sahipliği ve gastronomi sanatına destekleri nedeniyle teşekkür etti.
M. Nihat Tümkaya ve Antalya Bölgesi yönetim kurulu üyeleri gecede ayrıca, Executive Şef Sayın Muharrem Aydoğan liderliğinde, Head Şef Sayın Memiş Alkan ve Executive Sous Şefler Sayın Ümit Karaca, Sayın Hüseyin Çelik, Sayın Oğuzhan Çelik, Sayın Yasin Salman, Sous Şef Sayın Celal Akdaş’a ve mutfak ekibine, yemekleri sırasına göre ritüellik bir sunumla masalara ulaştıran Yiyecek ve İçecek Müdür Yardımcıları Sayın Emre Akın, Sayın Sedat Görmüş, Sayın Nuri Gökgöz ve Master Sommelier Sayın Muhammet Yanmış yönetimindeki profesyonel servis ekibine Yönetim Kurulu adına teşekkür ederek plaketlerini sundu.