Konser öncesi gün boyunca çeşitli etkinlikler ve çocuk şenlikleri düzenlenirken, akşam saatlerinde başlayan Mustafa Sandal konseri büyük ilgi gördü. Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan sanatçı, hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı. “Araba”, “Aya Benzer”, “Jest Oldu”, “İsyankar”, “Pazara Kadar” gibi klasikleşmiş parçalarının yanı sıra son dönemde çıkardığı şarkılara da repertuvarında yer veren Sandal, izleyicilere nostalji ve dinamizmi bir arada sundu.
Sandal, performansı boyunca enerjisiyle dikkat çekerken, sık sık dinleyicileriyle sohbet ederek Antalya’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sahne şovları ve görsel efektlerle zenginleştirilen konser, izleyicilere görsel bir şölen de yaşattı.
Konserin finalinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sahneye çıkarak Mustafa Sandal’a  çiçek ve Antalya'nın yer aldığı bir tablo takdim etti. Başkan Böcek, “23 Nisan gibi anlamlı bir günde, Antalyalı hemşehrilerimize böyle güzel bir konserle bayram coşkusunu yaşattığınız için teşekkür ederiz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için adalet istiyoruz. Bugün İstanbul'da meydana gelen deprem için de tüm İstanbullu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi buradan iletiyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu türküm diyene” dedi.

Muhabir: AYŞE OKAN SARICA/HABER