MUTFAK sanatları ve yemek kültürünün gelişmesi, iyi yemeğin korunması ve sofra zevklerinin yaşatılması amacıyla 1950 yılında Paris’te kurularak dünyaya yayılan uluslararası gastronomi kulübü Chaine Des Rotisseurs’un Antalya üyeleri için düzenlenen Gala yemeği, adını denizkızı Sirene’den alan Sirene Belek Hotel’de gerçekleşti.

Gala Yemeği öncesi verilen kokteyleden

Chaine des Rotisseurs Antalya üyesi de olan Sirene Belek Hotel Genel Müdürü Ercan Çek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Gala yemeği öncesinde otelin eşsiz manzarasına sahip Pool Bar’da düzenlenen kokteylin ardından akşam yemeğinde konuklara, Otel’in deneyimli şefleri önderliğinde hazırlanan lezzetler, özel şaraplar eşliğinde sunuldu.

Menü 1

Gala Yemeği için özel olarak tasarlanan ve mükemmel bir ritüelle servis edilen, Avokado Ezmeli Gamberro Rosso, Üç Peynirli Piliç Dolgulu Morel Mantarı, Edamame Püreli Erdek Deniz Tarağı, Vişne Sorbe, Beyaz Çikolatalı Cevizli Kabak Bavaruaz, tatlı olarak da, Sirene Çikolata Atölyesinden El Yapımı Çikolatalar Antalya tadım ustalarından tam not aldı.

Chaine des Rotisseur Antalya yöneticileri Sirene Belek Hotel Genel Müdür...

GALA YEMEĞINE KATKI KOYAN EKİBE TEŞEKKÜR

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya, Gala Yemeği’ne ev sahipliği yapan Sirene Belek Hotel ailesine ve Genel Müdür Ercan Çek’e, Organizasyonu Satış ve Pazarlama Müdürü Erdem Acar, Executive Chef Ercan Acaroğlu, Exec.Sous Chef Zeki Şefik, Sous Chef Özgür Bahadır, Junior Sous Chef Yaşar Sapmaz ve genç mutfak ekibine, yemekleri sırasına göre ritüellik sunumla masalara ulaştıran ve mükemmel bir ekip yönetimi sergileyen Yiyecek ve İçecek Müdürü İbrahim Güler, Servis Müdürü Alper Kaçmaz ve Restaurant Şefi Murat Çaylı ile emeği geçen diğer tüm çalışanlara Gastronomi sanatına  verdikleri katkı nedeniyle şahsı ve Yönetim Kurulu adına teşekkür etti. HABER/GAZİ KARATAŞ

 

 

 

 

 

Editör: Uğur Keskin