Antalya Sushico Lara’da ‘Sushi Atölye Çalışması’ gerçekleştirildi. Executive Şef Yukata Hoshino tarafından gerçekleştirilen eğitimde katılımcıların farklı çeşitlerde sushi yapmayı öğrendikleri atölye çalışmasının ardından kendilerine ‘Sushi Sertifikaları’ verildi. Eğitime Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Antalya Şubesi’nin dursuz duraksız çalışan gönüllüleri katılım sağladı.
Sushico Lara Restoran’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Sushico Sushi Atölyesi’ni ZİÇEV Gönüllüsü Güldal Siğinç ve Antalya Şube Başkanı Aylin Ayaz Yılmaz organize etti. Sushico Lara Restoran’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte katılımcılar eğlenceli ve verimli bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.
Gün boyu çeşitli sushi denemeleri yapan gönüllüler, günün sonunda Sushico Sushi Sertifikası almaya da hak kazandı. HABER/BUSE ER